Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca PSD se va sinucide politic daca va miza tot pe Adrian Nastase la alegerile prezidentiale, deoarece acesta nu ar avea nici o sansa. Liderul PRM a explicat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Adrian
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca PSD se va sinucide politic daca va miza tot pe Adrian Nastase la alegerile prezidentiale, deoarece acesta nu ar avea nici o sansa. Liderul PRM a explicat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Adrian Nastase nu a cistigat alegerile prezidentiale din 2004 deoarece "prea a depasit masura" si "s-a incapatinat sa fure, sa deformeze sondajele si sa minta". "De gasca lui Nastase nu scapam zece ani, erau bine insurubati", a sustinut Vadim Tudor, citat de MEDIAFAX, care a mentionat ca nu regreta faptul ca in 2004 a inclinat balanta in favoarea lui Basescu. Nastase a anuntat in mai multe rinduri ca ar intentiona sa candideze la Presedintie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.