O trupa de stand-up comedy care face furori in Bucuresti de peste patru ani revine la Iasi cu un nou spectacol. Costel, Vio si Teo, cei trei membri ai trupei Deko, sunt pregatiti sa le spuna "Verde'n fata" iesenilor despre cotidianul romanesc. Specta
O trupa de stand-up comedy care face furori in Bucuresti de peste patru ani revine la Iasi cu un nou spectacol. Costel, Vio si Teo, cei trei membri ai trupei Deko, sunt pregatiti sa le spuna "Verde'n fata" iesenilor despre cotidianul romanesc. Spectacolul stand-up comedy are loc la Teatrul "Luceafarul". Cei trei membri ai trupei, Costel, Vio si Teo, par a se fi indragostit de publicul iesean, acestia fiind deja la cel de-al patrulea spectacol la Iasi in decurs de numai zece luni. Claudiu Teohari, zis si "intelectualul trupei", Viorel Dragu, moldoveanul caruia nu-i place sa-si recunoasca originile, si Constantin Bojog vor spune "verde'n fata", la Teatrul "Luceafarul", cam tot ce ii doare. Baietii, care se descriu ca fiind sceptici, fani ai drobului de sare, dar si fini observatori ai detaliilor grosiere, garanteaza un show pe cinste, in care moldoveanul rade de moldovean, harbul de oala sparta si cioara de porumbel. "A face stand-up comedy e bine, frumos, greu, plin de satisfactii, datator de ulcer. Stand-up-ul inseamna rasete, cunoscut oameni dementi, baut mult, baut prea putin, fumat excesiv, stres, placere, iarasi stres, nesiguranta, gandit, lucrat, incercat, esuat, iarasi fumat, reusit", ofera baietii de la Deko o definitie a artei pe care o practica de patru ani. Comicul de stand-up comedy face comedie intr-o maniera informala, vorbeste cu publicul, spune povesti amuzate si glume scurte intr-un rimt alert, iar daca cineva din public se crede mai amuzant decat comicul, atunci acesta isi aloca dreptul de a-i da "peste nas". Spectacolul de stand-up comedy a aparut in anii '70, iar printre numele celebre pentru acest tip de show se afla Woody Allen, Jerry Seinfeld, Martin Lawrence, Eddie Murphy, Jim Carrey.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.