Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, a declarat ca proiectul Nabucco „traieste“ si se afla intr-un stadiu foarte bun. „Niciun monopol nu dureaza mult, iar proiectul Nabucco traieste si se afla intr-un st

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman, a declarat ca proiectul Nabucco „traieste“ si se afla intr-un stadiu foarte bun. „Niciun monopol nu dureaza mult, iar proiectul Nabucco traieste si se afla intr-un stadiu bun“, a declarat Taubman pentru The Money Channel. Ambasadorul american crede in competitia pe piata energetica si vede un mare potential in proiectul Nabucco: „Proiecte ca acestea vor putea intotdeauna sa desfiinteze monopolurile. Cand exista preturi mari si profituri mari, se va dezvolta intotdeauna o competitie si o concurenta. Odata ce incepe competitia, monopolul nu mai exista“, a explicat ambasadorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.