Steven Cojocaru Revenire. Dupa doua transplanturi de rinichi, criticul de moda de origine romana se intoarce in forta cu un volum autobiografic Cand vine vorba de aparitii pe covorul rosu sau premiere, vedetele de la Hollywood tremura de teama unui
Steven Cojocaru Revenire. Dupa doua transplanturi de rinichi, criticul de moda de origine romana se intoarce in forta cu un volum autobiografic Cand vine vorba de aparitii pe covorul rosu sau premiere, vedetele de la Hollywood tremura de teama unui singur om: criticul de moda Steven Cojocaru. Dupa cum il tradeaza numele, stilistul este de origine romana si, desi are cetatenie canadiana, acesta nu ezita sa se laude cu mostenirea europeana. Cojocaru a inceput sa scrie despre felul in care se imbraca vedetele in Canada, in 1991, in paginile revistei "Flare" si, pentru ca aprecierile lui s-au bucurat de ecou curand a facut pasul catre Hollywood. Au urmat cronici de moda acide in revista "People", dar si emisiuni de televiziune. In 2004, Steven a fost nevoit sa se retraga din fata camerelor de luat vederi din pricina unor probleme de sanatate. Cel mai bine imbracat pacient Deoarece rinichii ii erau acoperiti de chisturi, Cojocaru a avut nevoie de doua transplanturi, iar experienta s-a materializat intr-un volum autobiografic, "Glamour intrerupt: Cum am devenit cel mai bine imbracat pacient de la Hollywood", care a avut lansare saptamana aceasta. Fara sa cada in pacatul patetismului, lucru care nu ii sta defel in caracter, Cojocaru povesteste despre lunile chinuitoare de dializa, despre mama sa, Amelia, care i-a donat rinichiul salvator, dar si despre cum, din cauza bolii, aproape ca a lesinat in bratele lui Kiefer Sutherland. "Nu am incetat sa lucrez niciodata, nici macar atunci cand eram pe un pat de spital. Si stiti de ce? Pentru ca undeva, intr-un loc superb, cineva celebru poarta niste haine infecte", a declarat Steven, care, in trecut, a "gratulat-o" pe Katie Holmes cu caracterizarea "curva asta scientoloaga".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.