Motiv. Maria era suparata ca s-a certat cu barbatul Moda. O vecina a sinucigasei a incercat sa se omoare in acelasi mod, saptamana trecuta, dar a folosit soda caustica Gestul unei femei care a incercat in urma cu doua zile sa isi puna capat zilelor
Motiv. Maria era suparata ca s-a certat cu barbatul Moda. O vecina a sinucigasei a incercat sa se omoare in acelasi mod, saptamana trecuta, dar a folosit soda caustica Gestul unei femei care a incercat in urma cu doua zile sa isi puna capat zilelor a socat toata suflarea din comuna Potcoava, Olt. Maria Dumitru, de 46 de ani, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a injectat titei in vene, dupa o cearta cu sotul. A facut rost de substanta toxica, s-a inchis in camera sa, apoi si-a injectat in ambele maini. Vazand ca i se face rau, femeia a spus rudelor ce a facut si a fost transportata de urgenta la spital. Una dintre asistentele care a stat de vorba cu ea spune ca aceasta a povestit ca a incercat sa se sinucida pentru ca s-a certat cu sotul ei, pe care il iubeste foarte tare. Iulica, barbatul Mariei, a declarat oamenilor legii ca este pentru prima data cand aceasta incearca sa se omoare. O alta tanara din Potcoava a incercat sa se sinucida, saptamana trecuta, injectandu-si soda caustica in vene. Motivul a fost, se pare, tot o cearta cu iubitul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.