Reconstituire. Inainte de a fi omorati, Ramona si Valentin au mancat sarmale cu mamaliguta si au baut vin rosu la restaurant Cei doi romani care au fost executati in stil mafiot la Torino, in cursul noptii de miercuri spre joi, locuiau in conditii d
Reconstituire. Inainte de a fi omorati, Ramona si Valentin au mancat sarmale cu mamaliguta si au baut vin rosu la restaurant Cei doi romani care au fost executati in stil mafiot la Torino, in cursul noptii de miercuri spre joi, locuiau in conditii de lux si detineau doua autoturisme noi, BMW 730, a caror valoare depaseste 70.000 de euro. Situatia lor i-a mirat pe anchetatori, mai ales ca Valentin Dascalu, zis "Vale", in varsta de 37 de ani, lucra in domeniul constructiilor, iar prietena lui, Ramona Gabriela Nicoara, de 22 de ani, era casnica. Politistii italieni au reconstituit filmul ultimelor ore ale celor doi romani inainte sa fie ucisi. Ei s-au intalnit cu cinci prieteni la un restaurant, unde au servit mancare traditionala romaneasca, mamaliguta cu sarmale, si o sticla cu vin. Imediat dupa miezul noptii, tinerii au plecat spre locuinta fetei din strada Lima. Aici au fost asteptati si executati cu o arma semiautomata, de o persoana inca neidentificata, despre care politistii cred ca ar fi albanez. In total au fost trase 13 gloante. "El a fost, l-am recunoscut, ma urmarea de multa vreme, ma ameninta... un strain". Acestea au fost ultimele cuvinte ale Ramonei, inainte de a muri la spital. Politistii nu exclud varianta ca tanara sa fi fost prostituata, iar asasinul un fost proxenet. Rudele din tara ale celor doi romani sunt socate de cele intamplate. Tinerii urmau sa se casatoreasca in acest an la Barlad, unde rezervasera chiar si un restaurant. Deja isi trimisesera in tara multe dintre lucruri, printre care jucarii si icoane, pentru ca voiau sa faca si mai multi copii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.