Arpad Dobre Cei mai multi proprietari auto sunt atrasi de superofertele firmelor de asigurari auto si aleg RCA in functie de pret. Nu putine sunt, insa, cazurile in care, in urma unui accident auto cu sau fara victime, firmele de asigurari trag de t
Arpad Dobre Cei mai multi proprietari auto sunt atrasi de superofertele firmelor de asigurari auto si aleg RCA in functie de pret. Nu putine sunt, insa, cazurile in care, in urma unui accident auto cu sau fara victime, firmele de asigurari trag de timp si incearca sa reduca din despagubiri. Printre aceste companii se numara si unele care practica RCA sau CASCO la superoferta. Solutii Doar in Bucuresti se inmatriculeaza zilnic peste 1.000 de masini, dar creste si numarul accidentelor "usoare". Sesizand capacitatea redusa a politiei si a service-urilor auto de a tine pasul cu rezolvarea acestor probleme, unele firme de asigurari au infiintat centre de daune auto sau servicii de tractare a automobilelor accidentate. Potrivit Ghiseului Bancar, firma BCR Asigurari, in colaborare cu Politia Romana, ofera intr-un astfel de centru (pe Calea Vitan) polite RCA si Casco, precum si servicii pentru simplificarea procedurii de daune in caz de accidente auto. Un centru de daune similar are si Omniasig (fostul Club Griro), care ofera, sub acelasi acoperis, un serviciu de constatari de daune si un birou de cercetari pentru accidente usoare Sector 1. In plus, se ofera si tractare pentru masinile ramase in pana in urma unor accidente.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.