Ambasada Turciei i-a dat verde lui Julius Wobay, dupa ce a intervenit si Florin Prunea, seful Comisiei de relatii internationale din cadrul FRF.

Directorul executiv adjunct al clubului Universitatea, Vicentiu Neagoe, a reusit ieri sa
Ambasada Turciei i-a dat verde lui Julius Wobay, dupa ce a intervenit si Florin Prunea, seful Comisiei de relatii internationale din cadrul FRF.

Directorul executiv adjunct al clubului Universitatea, Vicentiu Neagoe, a reusit ieri sa obtina viza de intrare in Turcia pentru jucatorul Julius Wobay. Dupa trei zile petrecute pe la usile Ambasadei Turciei din Bucuresti, "Vice" a reusit sa obtina acceptul pentru a-l trimite pe Wobay in Antalya. Pentru aceasta a fost nevoie si de interventia lui Florin Prunea, presedinte al Comisiei de relatii internationale din cadrul FRF. Fostul portar al Stiintei l-a sunat miercuri pe tatal sau, care lucreaza la Ambasada Romaniei din Turcia, iar ieri Wobay a primit viza. Din cauza unor proceduri de securitate, jucatorul din Sierra Leone va pleca insa abia astazi in Turcia, pentru a se alatura colegilor de echipa.

"Asemenea situatii n-am mai intalnit. Sa te rogi de oameni, sa le demonstrezi ca Wobay nu e infractor si ca nu a facut nimanui rau, iar ei sa dea din umeri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat e de alt domeniu. Ma bucur ca in cele din urma am rezolvat situatia. Wobay a pierdut doua zile de antrenamente, dar nu din cauza clubului sau a lui, ci a ambasadei. Julius va pleca maine (astazi - n.r.) spre Antalya, pentru ca asa este procedura", a anuntat Vicentiu Neagoe. Cel mai fericit era desigur Wobay, care se va putea pregati langa ceilalti coechipieri, pentru ca in cazul nefericit in care turcii ar fi continuat sa-i refuze viza, africanul ar fi trebuit sa se antreneze singur la Craiova, deoarece inclusiv echipa satelit este plecata in Antalya.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.