Trei romani si un turc, au fost retinuti pentru trafic de droguri, dupa ce, marti noaptea, politistii de frontiera au capturat la Nadlac aproximativ 84 de kilograme de heroina destinate consumatorilor din Germania. Masina era condusa de un anume Cos
Trei romani si un turc, au fost retinuti pentru trafic de droguri, dupa ce, marti noaptea, politistii de frontiera au capturat la Nadlac aproximativ 84 de kilograme de heroina destinate consumatorilor din Germania. Masina era condusa de un anume Costel Cristea, un bucurestean in varsta de 35 de ani. Inmatriculat in Bucuresti, autovehiculul marca Renault tracta o remorca incarcata cu 21 de tone de portocale turcesti. Soferul era in legatura cu un cetatean turc, Serdar Onluturk, fiul sefului unei retele internationale de trafic de droguri. Timp de mai multe zile, camionul a stationat in Romania, iar la data de 22 ianuarie a ajuns la Vama Nadlac din judetul Arad, unde politistii de frontiera l-au oprit pentru perchezitie. Intr-un perete al remorcii, sub dispozitivul de refrigerare, au fost gasite 84 de kilograme de heroina ambalate in 160 de pachete.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.