Elena si Ioana, in varsta de noua si respectiv sapte ani, au fost parasite de propriul tata pe treptele Primariei Bacau, in semn de protest ca reprezentantii acestei institutii nu-l ajuta sa gaseasca o masura de protectie pentru copii. Dan Zarciu (f
Elena si Ioana, in varsta de noua si respectiv sapte ani, au fost parasite de propriul tata pe treptele Primariei Bacau, in semn de protest ca reprezentantii acestei institutii nu-l ajuta sa gaseasca o masura de protectie pentru copii. Dan Zarciu (foto), in varsta de 39 de ani, a solicitat Primariei Bacau gasirea unui camin provizoriu pentru cele doua fetite, motivand ca in scurt timp nu vor mai avea unde sa locuiasca. „Potrivit declaratiilor date, casa in care a locuit tatal impreuna cu copiii sai apartine unei rude care, la sfarsitul lunii ianuarie, termina de ispasit o pedeapsa privativa de libertate si, odata intoarsa acasa, nu le va mai permite sa foloseasca acel spatiu“, se arata intr-un comunicat transmis de Directia de Protectie a Copilului din Bacau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.