Ingrijorati. Parintii adolescentei sunt siguri ca e tinuta ostatica, mai alesca fata le-a raspuns la telefon plangand O adolescenta din Timisoara a disparut de acasa, dupa ce diriginta a amenintat-o ca ii va povesti tatalui ei despre zecile de absen
Ingrijorati. Parintii adolescentei sunt siguri ca e tinuta ostatica, mai alesca fata le-a raspuns la telefon plangand O adolescenta din Timisoara a disparut de acasa, dupa ce diriginta a amenintat-o ca ii va povesti tatalui ei despre zecile de absente de la scoala. Raluca Giorgiana Ungureanu, de 15 ani, a fugit vinerea trecuta, cu un aparat MP4 si cu hainele de pe ea, iar de atunci nu a mai fost vazuta de nimeni. Speriat, tatal a sunat-o de zeci de ori pe mobil, iar fata i-a raspuns o singura data. "Cand am intrebat-o unde e, a inceput sa planga si cineva i-a inchis telefonul. Cred ca nu e singura si nu sta de bunavoie acolo, deoarece i-am explicat si in mesaje, si la telefon, ca nu i se va intampla absolut nimic, chiar daca are absente", ne-a spus Ion Ungureanu. Fata este vazuta zilnic pe Yahoomessenger de catre sora ei mai mare, careia, insa, nu ii raspunde. "Stiu ca, la un moment dat umbla cu doi baieti, insa acestia au fost chestionati de politie si fata nu se afla la ei", a mai spus tatal Ralucai.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.