Prezent la Buzau, la o confatuire regionala cu responsabilii sportului juvenil, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca "George Copos a venit cu un milion in fotbal si vrea sa plece cu 100 de milioane, deci este un om de
Prezent la Buzau, la o confatuire regionala cu responsabilii sportului juvenil, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca "George Copos a venit cu un milion in fotbal si vrea sa plece cu 100 de milioane, deci este un om de afaceri", relateaza Rompres.
"Nu stiu cat iubeste neaparat George Copos fotbalul, dar ca om de afaceri asa se procedeaza", a mai spus presedintele FRF. In legatura cu anuntata retragere a finantatorului echipei Rapid Bucuresti din fotbal, Mircea Sandu a mentionat ca George Copos nu se va retrage. "Nu se va retrage din fotbal, pentru ca nu-si va mai putea face imagine, mai degraba Gheorghe Stefan, primarul de la Piatra Neamt", a precizat presedintele Federatiei Romane de Fotbal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.