Memento Cafe&Lounge este o cafenea in zona Floreasca, mai precis pe strada Bach colt cu Glinka. Localul este impartit pe doua niveluri, la parter aflandu-se cafeneaua de zi, iar la etaj un lounge original, care face si atractia speciala a cafenel
Memento Cafe&Lounge este o cafenea in zona Floreasca, mai precis pe strada Bach colt cu Glinka. Localul este impartit pe doua niveluri, la parter aflandu-se cafeneaua de zi, iar la etaj un lounge original, care face si atractia speciala a cafenelei. Parterul este decorat in culori vii, mobilat cu masute si scaune mici si este dotat cu smoke vacuum, asa ca nu va veti afuma, internet si cu aparatura video (DVD player, plasme) pentru eventuale vizionari si prezentari. Meniul pune la dispozitie 18 sortimente de cafea, de la espresso-ul simplu, la 5,5 lei, la specialitatea casei, Memento Caffe frappe, care costa 12,5 lei. Spre deosebire de cele mai multe cafenele din zona, Memento serveste si bauturi alcoolice. Un Tuborg este 5 lei, o Corona 12, whisky 11-12 lei, iar cocktail-urile 10-15 lei.
La etaj lumina este difuza, decorul mai intunecat si puteti sta pe niste canapele confortabile la o discutie. Cu o capacitate de patruzeci de locuri, lounge-ul retras este ideal pentru intalniri de grup, fie intalniri de business in echipa, intr-un spatiu relaxat si vesel, fie intalniri private, precum cenaclul literar surprins in imagine. Pentru asta, va trebui insa sa rezervati lounge-ul telefonic din timp. Peretii in dungi verticale de diverse latimi, in culori vii, se pastreaza, dar mobilierul este mai elegant si mai sobru. Spatiul este generos, cu mai multe mese inconjurate de tabureti confortabili. Muzica este de cele mai multe ori chill out, iar vara trotuarul din fata cafenelei este transformat intr-o terasa cu patruzeci de locuri. Cu toate ca website-ul e functional doar in limba engleza, Memento se bucura si pe internet de comentarii satisfacute din partea clientilor; "Super tare, cozy, muzica bestiala si cafe latte - cel mai bun!", spune Alina pe Bucharest-guide.ro, iar Irina adauga: "Super atmosfera, muzica e tare, iar coktail-urile merita gustate toate".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.