Cotidianul Diario de Sevilla a scris ca gruparea Betis Sevilla va face pana marti o oferta oficiala pentru fundasul Ionut Rada de la FC Steaua.
"Lopera (n.r.- consilierul delegat Manuel Ruiz de Lopera) are timp de sambata pana luni sa faca o ofe
Cotidianul Diario de Sevilla a scris ca gruparea Betis Sevilla va face pana marti o oferta oficiala pentru fundasul Ionut Rada de la FC Steaua.
"Lopera (n.r.- consilierul delegat Manuel Ruiz de Lopera) are timp de sambata pana luni sa faca o oferta Stelei. Acesta are 180.000 de euro salariu la clubul sau si contract pana in 2010, de aceea aducerea sa n-ar trebui sa fie o problema", a scris sursa citata. Presa spaniola a mentionat ca Rada, pentru care a facut o oferta si gruparea cecena Terek Groznai, ar putea ajunge la Betis pentru mai putin de doua milioane de euro.
Pe de alta parte, managerul FC Kaiserslautern, din liga a doua germana, Fritz Fuchs, a declarat ca s-a inteles cu Steaua pentru transferul lui Victoras Iacob, urmand ca in scurt timp sa fie definitivate si discutiile cu jucatorul. "Cred ca pana sambata se va perfecta totul", a spus Fuchs.
Iacob a plecat ieri in Germania. "Pentru mine nu a fost rau, am asteptat oarecum plecarea asta, care sper sa fie de bun augur. Inca nu m-am despartit de colegi, acum merg sa definitivez lucrurile, apoi ma intorc si imi iau ramas bun de la ei. Mi-am dorit mereu sa joc in Germania. Am fost Jancker cand eram mai copil, acum sunt doar Iacob."


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.