Marius Deca, fostul presedinte al PNG Craiova, care a parasit in urma cu cateva zile organizatia impreuna cu alti 5.000 de membri pentru a se inscrie in PNL, este acuzat de colegii de partid ca a sustras arhiva. Acesta ii cere acum lui Becali 20.000
Marius Deca, fostul presedinte al PNG Craiova, care a parasit in urma cu cateva zile organizatia impreuna cu alti 5.000 de membri pentru a se inscrie in PNL, este acuzat de colegii de partid ca a sustras arhiva. Acesta ii cere acum lui Becali 20.000 de euro in schimbul arhivei. "Deca a furat arhiva, scaunele si televizorul. Secretarul de partid a incercat sa recupereze toate astea, insa acum ne cere bani pentru ele", a declarat Nicolae Minae, membru PNG. Surse din cadrul partidului sustin ca acesta a declarat, in ziua in care si-a dat demisia: "Becali s-a pisat pe noi, de-aia plecam". Deca infirma acuzatiile si spune ca il respecta pe latifundiarul din Pipera. Mai mult decat atat, cei apropiati sustin ca Deca isi va lasa mustata, pentru a semana cu Becali. (M.B.-D.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.