Nici la trei ani dupa divort, scandalul dintre fotbalistul Sabin Ilie si Nicoleta nu a ajuns la final. Cei doi disputa inca la tribunal o avere de trei milioane de euro, Sabin fiind cel care o acuza pe fosta sotie ca nu ii da jumatate din bani asa c
Nici la trei ani dupa divort, scandalul dintre fotbalistul Sabin Ilie si Nicoleta nu a ajuns la final. Cei doi disputa inca la tribunal o avere de trei milioane de euro, Sabin fiind cel care o acuza pe fosta sotie ca nu ii da jumatate din bani asa cum ar trebui si, mai mult, ca nu il lasa sa-si vada copiii. In schimb, Leta spune ca fotbalistul este mincinos si risipitor si ca nu merita un ban in plus fata de cåt a primit la incheierea divortului.

“A jucat la ruleta toti banii pe care i-a avut, iar acum ii sufla vantul prin buzunare. Nu este vina mea. Eu am muncit pentru ceea ce am si de multe ori nu dorm noaptea si plang de grija facturilor pe care le am de platit. Sunt zile in care nu imi vad copiii pentru ca trebuie sa fac bani sa le ofer o viata fara griji”, spune Nicoleta.

Fotbalistul si fidelitatea = baba si mitraliera
Leta si Sabin au avut o casnicie de zece ani din care au rezultat doi copii, Melissa Mihaela si Ionut. Pactul pe viata a luat sfarsit din pricina infidelitatii sotului, dupa spusele Nicoletei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.