O retea de traficanti de heroina din Turcia, via Romania, cu destinatia Germania si Olanda, a fost anihilata de politia de frontiera cu sprijinul SRI si supravegheata de procurorii DIICOT, marti, la Vama Nadlac, cand autoritatile au descoperit 84 de
O retea de traficanti de heroina din Turcia, via Romania, cu destinatia Germania si Olanda, a fost anihilata de politia de frontiera cu sprijinul SRI si supravegheata de procurorii DIICOT, marti, la Vama Nadlac, cand autoritatile au descoperit 84 de kilograme de heroina.
In noiembrie 2007, politistii de frontiera au primit informatia de la SRI conform careia masinile unor societati comerciale inregistrate in Romania transportau droguri pana in Germania si Olanda. Informatia a fost exploatata si, in urma supravegherii, s-a stabilit ca reteaua este formata din trei cetateni romani si doi turci, iar coordonator este tot un turc, tatal unuia dintre membrii retelei.

In noaptea de 12/13 ianuarie a.c., la Vama Giurgiu au sosit la bordul unui autoturism doi dintre membrii retelei, Ionel Teja (42 de ani) si Muammer Yavuz (45 de ani), care aveau misiunea de „antemergator“ al transportului de heroina. La scurt timp dupa ei a sosit si TIR-ul mult-asteptat, la volanul caruia se afla Costel Cristea, de 45 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.