Medicul Razvan Tranca, cel de la fereastra caruia tanara Andreea Mocanu a cazut sau a fost impinsa, dupa ce a fost, potrivit propriei declaratii, violata, va mai avea un copil. In plin proces in care Tranca este acuzat de viol si tentativa de omor,
Medicul Razvan Tranca, cel de la fereastra caruia tanara Andreea Mocanu a cazut sau a fost impinsa, dupa ce a fost, potrivit propriei declaratii, violata, va mai avea un copil. In plin proces in care Tranca este acuzat de viol si tentativa de omor, doctorul va deveni tata pentru a treia oara. Sotia lui, Mariana, este insarcinata in luna a patra, iar medicul a declarat ca este "foarte fericit" si ca spera sa aiba un baiat. Mariana Tranca a incercat de mai multe ori sa divorteze de medic, pe care l-a acuzat ca este violent. Totusi, odata cu acuzatiile formulate impotriva lui, femeia a renuntat la divort si i-a ramas alaturi sotului ei. Pe de alta parte, doctorul a dat in judecata Colegiul Medicilor pentru decizia de suspendare a dreptului de libera practica, iar o noua infatisare in acest proces va avea loc in doua saptamani. Surse apropiate familiei Tranca au declarat, pentru CANCAN, ca sarcina Marianei nu-i tocmai o intamplare si ca medicul incearca in acest fel sa mai construiasca un motiv pentru a nu face puscarie daca va primi o condamnare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.