Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, ajungand la 510. Concedierea colectiva a angajatilor AVAS a fost decisa de Guvern in sedinta de miercuri, printr-o hotarare care prevede ca nu
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, ajungand la 510. Concedierea colectiva a angajatilor AVAS a fost decisa de Guvern in sedinta de miercuri, printr-o hotarare care prevede ca numarul maxim de posturi in structura organizatorica a institutiei este de 510 locuri, exclusiv presedintele si vicepresedintii. Din decembrie 2006, cand AVAS a preluat prin comasare Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si a majorat si numarul de angajati cu 110, ajungand la 610. Acum s-a decis ca trebuie sa plece 100 de oameni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.