Prompt. Mijlocasul argentinian a fost transferat la o ora dupa ce si-a reziliat contractul cu River Plate "Mumo" Peralta este, incepand de ieri, oficial, jucator al echipei CFR Cluj. Fotbalistul argentinian, care are si cetatenie italiana, a ajuns s
Prompt. Mijlocasul argentinian a fost transferat la o ora dupa ce si-a reziliat contractul cu River Plate "Mumo" Peralta este, incepand de ieri, oficial, jucator al echipei CFR Cluj. Fotbalistul argentinian, care are si cetatenie italiana, a ajuns sa imbrace tricoul "feroviarilor" ardeleni dupa o miscare foarte inteligenta si rapida a sefilor de la liderul Ligii I. Pentru ca nu prea era bagat in seama la River Plate, mijlocasul a decis in aceasta iarna sa plece, iesirea fiind reprezentata de rezilierea contractului. CFR a aflat de aceasta mutare, asteptand momentul potrivit pentru a intra in negocieri cu jucatorul sud-american. Acest lucru s-a petrecut la numai o ora dupa ce argentinianul isi anulase intelegerea cu gruparea din Buenos Aires. Totul s-a desfasurat foarte repede, "Mumo" semnand un precontract prin mail, iar parafarea acordului dintre el si CFR petrecandu-se pe aeroportul din Istanbul. La scurt timp, mai multe echipe din Europa s-au interesat de Peralta. Insa, ca si in cazul suedezului Mikael Dorsin, care ulterior a fost dorit de AS Roma, clujenii s-au miscat surprinzator de rapid. Orientare pe piata libera Daca in vara, clubul ardelean arunca cu milioane de euro pe transferuri, in intersezon, acestia si-au aruncat un ochi si spre fotbalistii fara angajamente. Pe langa Peralta si Dorsin, la Cluj a sosit si atacantul Diego Ruiz. S-au mai platit aproximativ doua milioane de euro pe Dubarbier si portarul Hirshfled. Sa-i mai punem la socoteala si pe cei patru ivorieni chemati in probe. Noua jucatori noi, carora li se adauga cei sapte veniti de la inceputul sezonului. Toate aceste masive miscari, de acum, sunt facute in ideea ca macar doi, trei dintre noii adusi sa dea randament. Gradinita de la Cluj In marea familie a strainilor de la CFR vor intra si cei adusi in aceasta iarna. Mai mult, grupul nevestelor din capitala Ardealului se va ingrosa cu sotiile lui Sixto Peralta si a lui Diego Ruiz. Ultimul, argentinian de nationalitate, este casatorit cu o belgianca. Ea va ridica gradul de "cosmopolitate" la "oficiala". Mai mult, gradinita de la CFR va primi si ea un nou membru, in persoana juniorului Peralta. (M.B., A.M.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.