Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a anuntat inca de duminica pe reprezentantii galeriei giulestene de intentia sa de a vinde clubul, a declarat, vineri, agentiei Mediafax, Gheorghe Raducan, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti (L
Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a anuntat inca de duminica pe reprezentantii galeriei giulestene de intentia sa de a vinde clubul, a declarat, vineri, agentiei Mediafax, Gheorghe Raducan, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti (LSR). "Am vorbit cu George duminica seara, cand i l-am prezentat pe noul lider de galerie si mi-a spus ca vrea sa vanda. Era mai hotarat ca niciodata. Mi-a spus clar ca vrea sa vanda, dar ca deocamdata nu are nici o oferta pentru club. Am vorbit ca intre doi rapidisti", a spus Raducan, cunoscut si sub numele de Gigi Corsicanu.
Reprezentantul LSR a mentionat ca George Copos nu pleaca din cauza anchetei DNA. "Nu mi-a spus motivul exact. Mi-a zis ca se simte ranit si ca s-a saturat. Poate ca e putin legat si de discutiile pe care le-a avut de-a lungul vremii cu suporterii."
Referitor la declaratia lui George Copos, conform careia este posibil sa vanda presedintelui clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, reprezentantul suporterilor rapidisti a afirmat: "Noi am fost dezamagiti, acum, de Iancu. Cu Torje la Dinamo. Nu trebuia sa faca asta, cel putin pentru suporterii de la Timisoara, nu pentru noi. Iancu ne-a dezamagit".
Actionarul majoritar George Copos a declarat, intr-un interviu publicat de cotidianul ProSport, ca se va retrage din fotbal, precizand ca nu stie daca va vinde clubul Rapid.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.