Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu si Cristian Popescu-Piedone o vor sustine la Congresul de maine pe Daniela Popa pentru functia de presedinte al PC. Stefanescu a declarat, ieri, ca a luat decizia de a o sustine pe Daniela Popa pent
Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu si Cristian Popescu-Piedone o vor sustine la Congresul de maine pe Daniela Popa pentru functia de presedinte al PC. Stefanescu a declarat, ieri, ca a luat decizia de a o sustine pe Daniela Popa pentru acest post deoarece proiectul lui personal este legat de reformarea clasei politice transmite Mediafax. „Pentru ca sunt un personaj in acest partid vizibil in mass-media si in bataliile politice si talk-show-uri si pentru ca proiectul meu personal a fost si va ramane legat de reformarea clasei politice, voi sustine la Congres echipa formata din Daniela Popa - presedinte, Codrut Seres - secretar general si Bogdan Ciuca - purtator de cuvant“, a spus Codrin Stefanescu. Popescu-Piedone a declarat ca, in viziunea sa, singura care poate „incepe un drum de constructie reala in PC“ este Daniela Popa, ca presedinte. El a avertizat ca daca Daniela Popa nu va fi aleasa presedinte, el nu se mai simte reprezentat de PC.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.