Perseverent. Catarama se afla la a doua tentativa de preluare a Rapidului, in ultimii cinci ani, dar e inca sceptic vizavi de seriozitatea lui Copos Tranzactie. Miliardarul este interesat de achizitionarea clubului de fotbal Rapid, in cazul in care
Perseverent. Catarama se afla la a doua tentativa de preluare a Rapidului, in ultimii cinci ani, dar e inca sceptic vizavi de seriozitatea lui Copos Tranzactie. Miliardarul este interesat de achizitionarea clubului de fotbal Rapid, in cazul in care George Copos merge, de aceasta data, pana la capat Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a anuntat, inca de duminica, pe reprezentantii galeriei giulestene de intentia sa de a vinde clubul, iar apropiatii sai spun ca ar fi mai hotarat ca oricand, daca gaseste un cumparator serios. Un prim asemenea client se anunta a fi magnatul mobilei, Viorel Catarama, care ne-a declarat, ieri, de la St. Moritz, unde se afla la schi, ca e gata sa preia oricand clubul lui Copos, asa cum a mai incercat, fara succes, si acum cativa ani. "Problema e daca dl. Copos chiar vorbeste serios, lucru de care eu ma cam indoiesc. Daca, totusi, asa stau lucrurile, eu pot oricand sa avansez o oferta concreta, dar asta dupa ce vom face un audit ca la carte, pentru ca Rapid nu e listat pe bursa si nu e clara situatia sa financiara. Trebuie vazut daca Copos e dispus sa il listeze el insusi pe bursa, inaintea vanzarii, sau il vinde ca pe o societate inchisa, sunt mai multe aspecte de ordin tehnico-financiar care trebuie analizate cu seriozitate, pentru ca vorbim de un business cu vreo noua cifre. Per total, insa, eu sunt pregatit sa cumpar Rapidul de la el, daca il vinde".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.