Seductie. Actrita americana a fost impresionata de fizicul supusilor ei spartani din ultimul ei film, de care nu se desparte nicio clipa Obisnuita sa fie tratata regeste de barbati, Carmen Electra nu se mai satura sa-i aiba la picioare pe cei cinci
Seductie. Actrita americana a fost impresionata de fizicul supusilor ei spartani din ultimul ei film, de care nu se desparte nicio clipa Obisnuita sa fie tratata regeste de barbati, Carmen Electra nu se mai satura sa-i aiba la picioare pe cei cinci barbati care i-au fost colegi pe platourile de filmare. Vedeta umbla peste tot insotita de cei cinci, imbracati foarte sumar, doar cu niste chiloti din piele si la bustul gol. "Nu am fost niciodata atat de fericita. Spartanii mei arata atat de bine, ca imi infierbanta imaginatia. Cu ei alaturi simt ca pot sa cuceresc lumea", a spus vedeta. Spre deosebire de film, unde actrita o interpreteaza pe regina virgina Margo, care se va putea bucura de sex abia dupa casatorie, realitatea este mult mai vesela pentru Carmen Electra, care nu poarta centura de castitate, ca in film, si este libera sa se bucure din plin de prezenta celor cinci gladiatori. Purtata pe brate La randul lor, "fiorosii" gladiatori nu isi pot ascunde incantarea de a avea o asa regina, cunoscuta din revista "Playboy" atat pentru formele ei voluptuoase, cat si pentru lipsa de inhibitii cand vine vorba de sex. Recent, ea a venit la o premiera purtata pe brate de cei cinci barbati goi. "Poate vor simti si ei cum e sa fii tratat ca un obiect sexual", a afirmat fostul iepuras "Playboy".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.