Fostii proprietari, despagubiti in limita a 500.000 de lei
Persoanele ale caror bunuri au fost confiscate de regimul comunist ar putea fi despagubite in numerar, in limita unui plafon de 500.000 de lei, in transe de cel mult 100.000 de

Fostii proprietari, despagubiti in limita a 500.000 de lei
Persoanele ale caror bunuri au fost confiscate de regimul comunist ar putea fi despagubite in numerar, in limita unui plafon de 500.000 de lei, in transe de cel mult 100.000 de lei pe an, daca opteaza pentru aceasta varianta in loc sa primeasca actiuni la Fondul Proprietatea. Presedintele Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, Alexandru Paunescu, a declarat ieri ca proiectul de act normativ pentru modificarea legislatiei privind Fondul a fost finalizat si a intrat in procedura de avizare.

Incepe colectarea deseurilor in sectorul 6
Primaria sectorului 6 va lansa, saptamana viitoare, programul de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje de la populatia din intreaga zona administrativa. Decizia extinderii acestui proiect a fost determinata de rezultatele unui program derulat, in 2005, care a inregistrat rate de raspuns similare celor din tarile Uniunii Europene.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.