Fiul manelistului Vali Vijelie, pe numele sau adevarat Valentin Rusu, a fost mutat, joi seara, de la Penitenciarul Rahova din Capitala la Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova. Baiatul, rezultat dintr-o relatie mai veche a manelistului, a fost i
Fiul manelistului Vali Vijelie, pe numele sau adevarat Valentin Rusu, a fost mutat, joi seara, de la Penitenciarul Rahova din Capitala la Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova. Baiatul, rezultat dintr-o relatie mai veche a manelistului, a fost incarcerat inainte de Craciun cu o condamnare de trei ani pentru furtul unui telefon mobil. Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Rahova, Florin Cristian Florea a fost protejat, in primele lui zile de detentie, de Vasile Balint, zis Sile Camataru, inchis si el la Rahova. Sile, pentru care Vali Vijelie a depus marturie in instanta in 2003 incercand sa-l scape de acuzatii, l-a initiat pe Florin Cristian Florea in tainele vietii de dupa gratii pentru a-l ajuta sa treaca mai usor prin perioada detentiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.