Mai multi hoti au reusit sa fure, ieri-noapte, seiful situat in primaria comunei constantene Baraganu, in care se aflau aproape 10.000 de lei. Hotii au fortat o fereastra pentru a patrunde in incinta cladirii si au rascolit mai multe documente, dupa
Mai multi hoti au reusit sa fure, ieri-noapte, seiful situat in primaria comunei constantene Baraganu, in care se aflau aproape 10.000 de lei. Hotii au fortat o fereastra pentru a patrunde in incinta cladirii si au rascolit mai multe documente, dupa care au luat casa de bani. Anchetatorii sustin ca sediul institutiei nu era prevazut cu paza si nici nu avea sistem de alarma, iar seiful nu era incastrat in podea. De asemenea, primarul Constantin Bentea a declarat ca in casa de bani se aflau aproape 10.000 de lei, bani care proveneau din impozitele incasate de la sateni. "Este curios cum au putut lua casa de bani, care are aproximativ 400 de kilograme. Atunci cand am adus-o la primarie, am carat-o vreo zece persoane", ne-a spus primarul. Anchetatorii fac cercetari pentru depistarea si identificarea autorilor si au deja un cerc de suspecti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.