Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad prezinta, sambata, premiera spectacolului "Amoc", in regia lui Alexander Hausvater, cel care a semnat si scenariul, dupa nuvela cu acelasi nume, de Stefan Zweig.  Potrivit conducerii teatrului aradean, noua pro
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad prezinta, sambata, premiera spectacolului "Amoc", in regia lui Alexander Hausvater, cel care a semnat si scenariul, dupa nuvela cu acelasi nume, de Stefan Zweig. Potrivit conducerii teatrului aradean, noua productie se vrea a fi un adevarat punct de reper al actualei stagiuni teatrale romanesti, avand toate "ingredientele" necesare unui spectacol de mare succes.
Decorul pentru piesa "Amoc" a fost realizat de artistul plastic Onisim Colta, costumele de scenografa Florilena Popescu, iar light-design-ul poarta semnatura lui Lucian Moga. Muzica originala a fost compusa de Dan Simion, iar coregrafia spectacolului a fost realizata de Maura Ianos. "Peste toate acestea se aseaza inconfundabila amprenta a reputatului regizor Alexander Hausvater, cel care a reusit sa transpuna scenic nuvela lui Stefan Zweig", a mai spus directorul teatrului aradean.
Teatrul "Ioan Slavici" Arad va intreprinde, in cursul lunii martie, un turneu la Bucuresti, in cadrul caruia va prezenta si spectacolul "Amoc", in regia lui Alexander Hausvater. De asemenea, "Amoc" se va juca si in Austria, tot in cursul acestei primaveri, intr-un turneu care va cuprinde capitala austriaca, Viena, si orasul Salzburg.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.