Lovitura. Constantin Iacov a dat cel mai mare "tun" prin vanzarea clubului FC National catre Marian Dodu Cat timp a fost actionar la Progresul (fost FC National), Constantin Iacov a reusit mai multe afaceri de succes. I-a dat pe Griffiths si pe Sapu
Lovitura. Constantin Iacov a dat cel mai mare "tun" prin vanzarea clubului FC National catre Marian Dodu Cat timp a fost actionar la Progresul (fost FC National), Constantin Iacov a reusit mai multe afaceri de succes. I-a dat pe Griffiths si pe Sapunaru pentru doua milioane de euro la Rapid, in 2006, iar un an mai tarziu a vandut si ultima "perla" din Cotroceni, Ovidiu Herea, tot catre giulesteni, cu 1,5 milioane de euro. Dupa ce a incasat banii, fostul presedinte bancar a cedat actiunile catre Marian Dodu, pentru suma de 5 milioane de euro, reprezentand cea mai mare tranzactie din fotbalul romanesc. Banii vor fi platiti in mai multe transe, pana in 2010. Noul patron a schimbat din temelii conducerea clubului si a "reusit" sa semneze cu BNR un contract de inchiriere pe trei ani al stadionului din Cotroceni, pentru care nu trebuie sa platesca decat utilitatile, desi inainte fostul patron achita 40.000 de euro pe luna. In schimb, arena din Parcul cu Platani a fost subinchiriata pentru mai multe concerte care vor avea loc in aceasta vara in Bucuresti. Problema cea mai mare a noului patron este ca, dupa ce a semnat actele, a descoperit cat de mari sunt contractele jucatorilor. Dodu doreste sa scape de fotbalistii care au peste 50.000 de dolari pe luna sau macar sa le renegocieze contractele. Sportivii au refuzat orice discutie, astfel, Cursaru, Dragan, Savu si Roberto Iancu au fost trimisi la echipa a doua. Singurul jucator care are contract mare si a fost pastrat este Cristian Munteanu, deoarece tehnicianul Basarab Panduru a spus ca are nevoie de el pentru reconstructia echipei. Progresul are ca obiectiv clasarea intre primele opt in acest sezon, iar la anul promovarea. In acest moment este pe locul al 12-lea in Seria I a Ligii a II-a. Tintele sunt Gabriel Caramarin Si Petre Marin Progresul incearca din aceasta vara sa isi faca o echipa capabila sa atace promovarea. Oficialii "bancari" incearca sa obtina semnaturile fostilor sai jucatori, Gabriel Caramarin si Petre Marin . Caramarin nu se afla intr-o perioada foarte buna la Poli Timisoara, iar Petre Marin a trecut de prima tinerete si Gigi Becali ar renunta destul de usor la el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.