Nokia a realizat anul trecut un profit net de 7,2 miliarde de euro, in crestere cu 67% fata de exercitiul financiar precedent. Vanzarile nete ale producatorului au urcat cu 24%, la 51,1 miliarde de euro. Europa a generat, anul trecut, 39% din vanzari
Nokia a realizat anul trecut un profit net de 7,2 miliarde de euro, in crestere cu 67% fata de exercitiul financiar precedent. Vanzarile nete ale producatorului au urcat cu 24%, la 51,1 miliarde de euro. Europa a generat, anul trecut, 39% din vanzarile totale ale producatorului finlandez , in timp ce regiunea Asia Pacific a avut o contributie de 22% , America de Nord - 5%, America Latina - 8% si Orientul Mijlociu si Africa - 14%.

Cele zece piete unde Nokia a realizat cele mai multe vanzari sunt, in ordine descrescatoare, China, India, Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Rusia, Spania, Italia, Indonezia si Brazilia, reprezentand, impreuna, aproximativ 50% din valoarea totala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.