Congresul PC din 27 ianuarie, in cadrul caruia urmeaza sa fie ales noul presedinte al partidului, a incins ieri spiritele printre candidati.

Unul dintre acestia, Florin Anghel, a declarat ca PC "are nevoie de o constructie de la tem

Congresul PC din 27 ianuarie, in cadrul caruia urmeaza sa fie ales noul presedinte al partidului, a incins ieri spiritele printre candidati.

Unul dintre acestia, Florin Anghel, a declarat ca PC "are nevoie de o constructie de la temelie", iar despre contracandidatii sai a spus ca "sunt departe de lumea reala".

"Sper ca prin apelul la apropierea de lumea reala colegul meu sa nu se refere la capacitatea de reorientare politica. Desi nu cred ca Florin Anghel detine formula de masurare a realismului, nu pot sa nu constat ca pragmatismul pe care-l sugereaza colegul meu a provocat uneori intrebari in randurile membrilor PC", a aratat Daniela Popa, ca raspuns.

Ea a mai atras atentia asupra faptului ca PC are nevoie, inaintea alegerilor locale, de ratiune si stabilitate, si nu "de o politica a radicalismelor si a extremelor". La randul sau, Sabin Cutas a replicat ca Anghel se lasa condus de "emotia competitiei" si i-a sugerat sa-si prezinte proiectul de conducere, pentru ca astfel de declaratii, "desi sunt usor de retinut, sugereaza lipsa de substanta".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.