In al doilea meci amical al turneului din Cipru, Dinamo a dezamagit, la fel cum a facut-o si cu letonii de la Metalurg Liepajas. De data aceasta a fost randul lui Mlada Boleslav, locul 10 in campionatul Cehiei, sa faca instructie cu elevii lui Taln

In al doilea meci amical al turneului din Cipru, Dinamo a dezamagit, la fel cum a facut-o si cu letonii de la Metalurg Liepajas. De data aceasta a fost randul lui Mlada Boleslav, locul 10 in campionatul Cehiei, sa faca instructie cu elevii lui Talnar si Dinu, "cainii" cedand la final cu 0-2.

Golurile cehilor, care au mai avut cinci-sase mari ocazii in situatii de "unu la unu" cu portarul Romanovs, au fost inscrise de Slacek ('41) si Rajnok ('47), la doua mari greseli a defensivei dinamoviste. Antrenorii Cornel Talnar si Cornel Dinu au inceput cu urmatoarea formatie: Romanovs - Stoican, Moti, St. Radu, Pulhac - Torje, Ad. Cristea, Vranjkovici, C. Munteanu - Fl. Bratu, Cl. Niculescu. Pe parcurs au mai intrat: Todorovski, L. Goian, Galiquio, Musat, Bostina si L. Ganea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.