De ce se mentine Ceausescu in sondaje pe pozitii extreme, de "cel mai iubit" si "cel mai urat" lider politic din ultima suta de ani a Romaniei? Cum poate fi acelasi om Dracula si Binefacatorul Romaniei? - cititi luni, 28 ianuarie, in editia de col

De ce se mentine Ceausescu in sondaje pe pozitii extreme, de "cel mai iubit" si "cel mai urat" lider politic din ultima suta de ani a Romaniei? Cum poate fi acelasi om Dracula si Binefacatorul Romaniei? - cititi luni, 28 ianuarie, in editia de colectie a Jurnalului National. La 90 de ani de la nasterea sa va prezentam: date inedite din dosarul de cadre al tanarului "Niculaie" Ceausescu, marturii ale apropiatilor despre zilele de lucru si petrecere, mostenirea si darurile aniversare, gandurile copiilor din Petresti despre "piaza-rea" ce-a fost consoarta lui.

Numai in editia de colectie de la 28 ianuarie, impreuna cu Jurnalul National si CD-ul cu cantece patriotice (vechi si noi) interpretate de prestigiosul Ansamblu artistic "Doina" al Armatei Romane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.