Cel mai paros om din lume se afla din nou in cautarea dragostei, dupa ce s-a despartit de iubita, relateaza Rompres. Yu Zhenhuan, recunoscut in 2002 ca fiind cel mai paros om din lume (Guinness Book of Records), a apelat la o agentie de matri

Cel mai paros om din lume se afla din nou in cautarea dragostei, dupa ce s-a despartit de iubita, relateaza Rompres. Yu Zhenhuan, recunoscut in 2002 ca fiind cel mai paros om din lume (Guinness Book of Records), a apelat la o agentie de matrimoniale online. “Trei ani am avut o relatie si am crezut ca ma voi casatori. Din pacate, s-a terminat, iar acum trebuie sa-mi gasesc o alta iubita”, a declarat chinezul, in varsta de 29 de ani. El a adaugat ca parintii sai se tem ca nu va fi in stare sa-si gaseasca o sotie, intrucat femeile care ajung sa il vada fata in fata sunt absolut socate. Ma simt precum King Kong. Hidos, dar cu o inima blanda si tandra”, a declarat el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.