Precizare
Vaida Valentin Alexandru, primarul orasului Borsec, a transmis ziarului nostru urmatorul drept la replica cu privire la articolul “Bere cu spuma DNA”: “Locuitorii orasului, indiferent de etnie, nu resimt
Precizare
Vaida Valentin Alexandru, primarul orasului Borsec, a transmis ziarului nostru urmatorul drept la replica cu privire la articolul “Bere cu spuma DNA”: “Locuitorii orasului, indiferent de etnie, nu resimt nici o presiune exercitata de SC Romaqua Group SA Borsec, in contextul in care majoritatea covarsitoare a fortei de munca din localitate isi asigura o existenta decenta in calitate de salariati ai firmei sus-amintite. 'Norii negri>> si 'provocarile organizate>> la care se face referire se regasesc doar in imaginatia autorului articolului, fiind totalmente neavenite si neconforme cu situatia de fapt din orasul nostru. In calitate de primar ales al localitatii, nu admit sa fiu caracterizat ca 'Marioneta>>, drept pentru care nu 'dansez pe muzica nimanui>>, repertoriul meu preferat fiind cel legat de nevoile stringente ale comunitatii, precum si de programele de dezvoltare ale localitatii si de relansarea turismului. Afirmatia ca soarta unui bloc ANL este periclitata de proiectele SC Romaqua Group SA este o aberatie, in contextul in care societatea amintita a renuntat neconditionat la un contract de concesiune, tocmai pentru a se putea realiza investitia”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.