Constructii
Autoritatile vor sa rezolve anul acesta problemele legate de abandonarea in locuri nepermise, de cele mai multe ori pe domeniul public, a caramizilor, molozului si a celorlalte deseuri rezultate din constructii. “Am con
Constructii
Autoritatile vor sa rezolve anul acesta problemele legate de abandonarea in locuri nepermise, de cele mai multe ori pe domeniul public, a caramizilor, molozului si a celorlalte deseuri rezultate din constructii. “Am constatat ca aplicarea unei amenzi nu are efectele scontate pentru cel care lucreaza in constructii. In acest sens, vom elabora o lege prin care masina cu care sunt transportate deseurile din constructii sa fie confiscata. Procedam la aceasta metoda deoarece cei care abandoneaza la nimereala acest tip de deseuri au afaceri foarte mari si isi permit sa plateasca amenzile, insa, daca le va fi confiscata masina, atunci sa vedem ce or sa mai faca”, a explicat Attila Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.