STEAUA - Se realizeaza trei transferuri spectaculoase
Dupa o lunga perioada de cautari si rateuri, “ros-albastrii” sunt la doar un pas de achizitionarea a trei jucatori sud-americani de mare valoare. In cursul zile de m
STEAUA - Se realizeaza trei transferuri spectaculoase
Dupa o lunga perioada de cautari si rateuri, “ros-albastrii” sunt la doar un pas de achizitionarea a trei jucatori sud-americani de mare valoare. In cursul zile de maine, francezului Habi Habibou si nigerianului Dino Eze li se vor alatura trei atacanti din America de Sud, internationalii columbieni Jose Pepe Moreno, fost la Dinamo Kiev, si Dairo Moreno, de la Once Caldas, plus internationalul peruan Andres Mendoza, de la Metalurg Donetk. CONFIRMARE. “In doua zile, Pepe Moreno, Dairo Moreno, Mendoza si inca un atacant vor veni la Steaua. Nu sunt definitivate transferurile, dar sunt aproape sigure. Doi sunt cumparati, iar doi sunt cu optiune de vanzare, adica ii luam imprumut si, daca o sa confirme, o sa-i transferam apoi definitiv. Daca i-am cumpara pe toti am ajunge la sase, sapte milioane de euro. Nu mi se pare ca am dat bani multi pe transferuri, pentru ca banii astia trebuie sa-i dai pe un singur jucator daca vrei sa ai pretentii in Champions League”, a declarat ieri patronul Stelei, Gigi Becali. Clubul a demarat deja formalitatile de obtinere a vizelor pentru cei doi columbieni. Peruanul Mendoza nu are nevoie, deoarece detine pasaport italian. Cei trei sunt asteptati cel tarziu maine la Bucuresti. Cel de-al patrulea stranier ar putea fi slovacul Juraj Halenar, de la Artmedia Bratislava, sau uruguayanul Santiago Silva, de la Velez Sarsfield. 0-0 cu Wisla In primul amical al iernii Steaua a remizat, 0-0, la Oliva Nova, cu polonezii de la Wisla Cracovia. Antrenorul Marius Lacatus a folosit urmatoarea formula: Zapata - Golanski, Radoi, Rada, Nesu - Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Surdu - N. Dica, Neaga. In repriza secunda echipa ros-albastrilor a aratat astfel: Vatca - Ninu, D. Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, E. Baciu, Bicfalvi - Neaga, V. Badea, N. Dica. Stoperul Sorin Ghionea a revenit dupa o pauza de 11 luni cauzata de o accidentare, iar in minutul 64 s-au mai consemnat revenirea lui Plesan si debutul francezului Habibou. In minutul 44, dupa o interventie dura a lui Golanski, jucatorii au fost la un pas de o bataie generala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.