Cazul Nicolai
Fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, i-a revenit sarcina de a redacta sesizarea catre Curtea Constitutionala, privind refuzul presedintelui Traian Basescu de a semna numirea Noricai Nicolai la sefia acestui mini
Cazul Nicolai
Fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, i-a revenit sarcina de a redacta sesizarea catre Curtea Constitutionala, privind refuzul presedintelui Traian Basescu de a semna numirea Noricai Nicolai la sefia acestui minister. Miercuri seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu seful statului, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a consultat la Palatul Victoria cu ministrul interimar Teodor Melescanu si cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, in privinta pasilor pe care ii vor urma, decizand sa trimita la Curtea Constitutionala sesizarea respectiva. Tudor Chiuariu, proaspat numit in functia de consilier pe probleme de justitie in cadrul Cancelariei premierului, i-a informat pe cei trei, in aceeasi seara, ca documentul este aproape finalizat. Cat priveste discutia dintre premier si seful statului, surse liberale sustin ca s-a limitat strict la a-si transmite unul altuia ca raman pe pozitiile stiute deja in chestiunea sefiei Ministerului de Justitie. “Presedintele a spus ca informatiile din mapa profesionala i se par importante, premierul i-a spus ca nu i se par. Si fiecare a ramas la parerea lui. Pentru prima data Basescu a relatat corect o discutie cu Tariceanu”, au comentat sursele citate, facand referire la declaratia de miercuri seara a sefului statului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.