La aproape cinci luni dupa castigarea celui mai mare premiu de pana acum din istoria Loteriei Romane, impatimitii jocului 6/49 sunt din nou in fierbere. Recordul de 10,45 milioane de euro din august a fost depasit, iar duminica se vor pune la bataie
La aproape cinci luni dupa castigarea celui mai mare premiu de pana acum din istoria Loteriei Romane, impatimitii jocului 6/49 sunt din nou in fierbere. Recordul de 10,45 milioane de euro din august a fost depasit, iar duminica se vor pune la bataie aproximativ 11 milioane de euro, dupa cum estimeaza organizatorii jocului.

Saptamana trecuta s-au reportat circa 35 de milioane de lei. Febra jocului i-a cuprins si pe cei care nu joaca de regula la loto. Perspectiva imbogatirii peste noapte inca ii atrage pe romani, chiar daca experientele castigatorilor anteriori arata, in multe cazuri, ca o asemenea suma nu te scapa de toate grijile. 11 milioane de euro reprezinta insa un capital care poate fi investit cu succes in diferite domenii ori poate satisface multe din dorintele materiale ale norocosului. Cu acesti bani s-ar putea cumpara un parc auto de 1.100 de Loganuri. Sau, dimpotriva, 50 de autoturisme Ferrari 360 Coupe. Atat ar fi si pretul unei suprafete de 44.000 de metri patrati de teren in Pipera, la pretul mediu estimat in prezent de agentii imobiliari - 250 de euro/mp. Trebuie mentionat insa ca cel care va ghici toate cele sase numere extrase la 6/49 nu va primi intreaga suma, ci aceasta va fi impozitata. Chiar si asa, norocosul va incasa circa 8 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.