MIRABELA BUBATU O femeie de 40 de ani din localitatea doljeana Bucovat si-a lasat cei sase copii singuri, fara mancare, si a plecat de-acasa sa-si caute fostul sot. Cel mai mic copil al Marianei Rosu are doar 11 luni, Alexandru, iar ceilalti au vars
MIRABELA BUBATU O femeie de 40 de ani din localitatea doljeana Bucovat si-a lasat cei sase copii singuri, fara mancare, si a plecat de-acasa sa-si caute fostul sot. Cel mai mic copil al Marianei Rosu are doar 11 luni, Alexandru, iar ceilalti au varste cuprinse intre 3 si 13 ani. "A plecat si i-a lasat singuri pe gerul asta fara un colt de paine. Nici un caine nu isi lasa puii asa, fara pic de remuscare, in voia sortii si sa traiasca din mila vecinilor", a declarat Mirela Tudor, cumnata femeii, disperata ca mama lipseste de o saptamana. Alertata ca statul ii ia copiii, Mariana Rosu ne-a declarat ca nu a lipsit decat "putin" de-acasa si ca stia ca cineva le va da de mancare. Intre timp, copiii au ajuns sa cerseasca o paine. "Si daca i-am abandonat care e problema? Pana la urma sunt copiii mei si fac ce vreau cu ei. Eu sunt vaduva, ca tatal lor a murit si nu am bani sa ii mai cresc pe toti", s-a scuzat mama copiilor. Cinci dintre minori se afla acum in grija Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj, mama ramanand sa aiba grija de un singur copil, Dorel, de 13 ani. Mariana Rosu s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor si poate fi decazuta din drepturile parintesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.