Un inginer rus din Ivanovo a inventat un robot pentru scopuri militare, insa a sfarsit prin a-l folosi drept dadaca pentru fiul sau. Robotul a fost creat de inginerul Vladimir Metlushko pentru cercetare in domeniul militar si pentru identificarea de
Un inginer rus din Ivanovo a inventat un robot pentru scopuri militare, insa a sfarsit prin a-l folosi drept dadaca pentru fiul sau. Robotul a fost creat de inginerul Vladimir Metlushko pentru cercetare in domeniul militar si pentru identificarea de materiale explozibile. Constructia robotului a durat doi ani. Inventatorul s-a razgandit in legatura cu scopul masinariei atunci cand si-a intemeiat o familie, aceasta devenind dadaca si jucarie pentru fiul sau in varsta de 10 luni. Metlushko a asamblat dispozitivul in propria sa bucatarie, din materiale precum un webcam, bord de comanda, un dispozitiv de localizare cu laser, baterii reincarcabile, un transmitator wi-fi si o frana de bicicleta. Robotul poate vorbi, poate muta lucruri, poate tine un copil in brate, transmite imagini si calca haine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.