Cea care a reusit sa-i fure inima unuia dintre cei mai sexy barbati din Romania se numeste Crystal si este originara din Filipine. Aventura celor doi s-a consumat in timp ce Razvan se relaxa intr-un celebru arhipelag din Asia de Sud-Est. Artistul a
Cea care a reusit sa-i fure inima unuia dintre cei mai sexy barbati din Romania se numeste Crystal si este originara din Filipine. Aventura celor doi s-a consumat in timp ce Razvan se relaxa intr-un celebru arhipelag din Asia de Sud-Est. Artistul a plecat in exotica vacanta chiar de ziua nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie, si a revenit in tara in urma cu patru zile. Pe langa odihna si distractie, Razvan a ajuns sa se si indragosteasca. Desi, in general, nu agreeaza sa se vorbeasca despre viata sa, solistul trupei Krypon a marturisit, la Antena 2, ca femeia care i-a furat inima este asa cum o visa el de patru ani incoace. Din pacate, idila celor doi nu a durat foarte mult, deoarece Razvan a cunoscut-o pe Crystal dupa perioada Craciunului, ea fiind plecata pana atunci la bunicii ei, in Manila, capitala statului Filipine. Artistul este constient ca o relatie la distanta cu tanara filipineza va presupune mult efort, dar, cu toate acestea, el este dispus sa incerce. Cantaretul tine legatura cu ea prin telefon si a invitat-o in Romania de Paste.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.