Proprietarul fermei - un politist in concediu de paternitate, in varsta de 49 de ani - se afla pe banca acuzarii, alaturi de un barbat de 27 de ani, acuzati ca ar fi facilitat sosirea romanilor in Bavaria, in schimbul unei taxe lunare de 100 de euro
Proprietarul fermei - un politist in concediu de paternitate, in varsta de 49 de ani - se afla pe banca acuzarii, alaturi de un barbat de 27 de ani, acuzati ca ar fi facilitat sosirea romanilor in Bavaria, in schimbul unei taxe lunare de 100 de euro. Cei 59 de romani au fost atrasi cu promisiunea unor salarii decente, la care se adaugau cazare si masa in apropierea fermei. In realitate, ei au primit mai putin de 2 euro pe ora, fiind obligati sa lucreze peste 12 ore, timp de sapte zile pe saptamana, in conditiile in care salariul minim in bransa este de 5,10 euro pe ora. Cei doi barbati sunt cercetati pentru trafic de persoane si plata unor salarii de dumping.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.