Socant. Dezvaluirea a fost facuta de fostul premier pakistanez Benazir Bhutto, asasinat in decembrie anul trecut Fostul premier pakistanez Benazir Bhutto, asasinat pe 27 decembrie 2007, a facut o dezvaluire senzationala in noiembrie anul trecut, cu
Socant. Dezvaluirea a fost facuta de fostul premier pakistanez Benazir Bhutto, asasinat in decembrie anul trecut Fostul premier pakistanez Benazir Bhutto, asasinat pe 27 decembrie 2007, a facut o dezvaluire senzationala in noiembrie anul trecut, cu putin timp inainte sa moara. Ea a afirmat, intr-un interviu in limba engleza acordat postului de televiziune din Qatar, Al-Jazeera, ca temutul terorist Osama ben Laden, creierul atentatelor de la 11 septembrie 2001 din SUA, a fost ucis. Bhutto nu a precizat cand ar fi fost ucis ben Laden, dar a dezvaluit numele autorului atentatului, Ahmed Omar Saed Sheikh, un terorist de origine pakistaneza. Acesta a fost condamnat la moarte, in 2002, pentru uciderea jurnalistului Daniel Pearl. In mod straniu, realizatorul emisiunii de la Al-Jazeera, David Frost, care are reputatia unui ziarist experimentat, a lasat sa treaca neobservata aceasta declaratie si nu a intrebat-o pe Bhutto nici macar cand ar fi fost omorat ben Laden. 25 de milioane de dolari pentru capturarea sefului Al-Qaeda Dupa 11 septembrie 2001, SUA si aliatii au declansat o vasta operatiune de cautare a teroristului, care se presupunea ca s-ar fi ascuns in pesterile de la Tora Bora, din Afganistan. In vara anului trecut, fortele militare americane si afgane au executat mai multe raiduri in zona, ca urmare a unor informatii venite din sfera serviciilor secrete, potrivit carora liderii Al-Qaeda se pregateau sa aiba o reuniune, inaintea Ramadanului. Au fost ucisi zeci de talibani si membri Al-Qaeda, dar nu au fost gasiti nici Osama ben Laden, nici adjunctul sau, Ayman al Zawahiri. SUA ofera o recompensa de 25 de milioane de dolari pentru trupul lui ben Laden, indiferent daca este viu sau mort. Dezvaluirile lui Bhutto nu au fost comentate oficial nici de Administratia Bush, FBI sau CIA.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.