Pazea! Evangelina Anderson este superba blonda care, de luna viitoare, ii va incalzi patul fotbalistului de la Bayern Martin Demichelis , 27 de ani, a dat marea lovitura in viata amoroasa. Fotbalistul argentinian s-a cuplat cu o frumoasa compatrioat
Pazea! Evangelina Anderson este superba blonda care, de luna viitoare, ii va incalzi patul fotbalistului de la Bayern Martin Demichelis , 27 de ani, a dat marea lovitura in viata amoroasa. Fotbalistul argentinian s-a cuplat cu o frumoasa compatrioata, Evangelina Anderson, cu doar trei ani mai tanara. Bomba sexy, cu masurile perfecte 90-60-90, s-a facut cunoscuta in "tara tangoului", concurand in emisiunea "Patinand pentru un vis". De acolo a sarit in paginile revistei "Playboy", unde a incins sangele barbatilor, prin ipostazele provocatoare si, din nou, la televiziune, in productia "Planeta Show". Relatia dintre cei doi a fost confirmata chiar de incendiara blonda, care a marturisit despre fundasul lui Bayern Munchen ca-i face marcaj strans. "Ne-am cunoscut recent si el e barbatul ideal: simpatic, prietenos si intelegator. A fost dragoste la prima vedere. Incepand cu 3 februarie, cand termin treaba in Argentina, ma mut in Germania", a spus Eva, care a adaugat ca noul ei iubit e permanent dornic sa-i auda vocea la telefon. "E asa de gelos, incat cred ca nu o sa mai ies din casa dupa ce ma mut cu el", a mai spus blonda. Demichelis trebuie sa aiba grija de aici incolo, pentru ca teribila frumusete sud-americana are pofte nemarginite. "Am foarte mult fantezii sexuale. Imi plac jucariile, mastile si biciurile. Am un costum de diavolita si de iepuras. Excitant! Nu?!", a dezvaluit Evangelina, care s-a laudat ca a facut sex in toaleta unui avion sau pe plaja. Ea chiar s-a confesat unui cotidian din tara natala, in care a declarat ca anul trecut a facut dragoste doar de 105 ori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.