Oameni ai timpului nostru". E.S. Dl. Kanji Tsushima, Ambasadorul Japoniei in Romania (medalion), invitat de seama in emisiunea Deliei Budeanu Fotografie realizata de Matei Garici, Arhiva Revistei Tango Cristina Constantinescu Dupa 10 ani de absenta
Oameni ai timpului nostru". E.S. Dl. Kanji Tsushima, Ambasadorul Japoniei in Romania (medalion), invitat de seama in emisiunea Deliei Budeanu Fotografie realizata de Matei Garici, Arhiva Revistei Tango Cristina Constantinescu Dupa 10 ani de absenta pe ecranele de televiziune, cu exceptia unor aparitii sporadice, dar care nu au trecut neobservate, Delia Budeanu , cunoscuta prezentatoare de televiziune, din 1970 pana in decembrie 1997, revine! Incepand de sambata, 19 ianuarie, postul de televiziune Antena 2 va difuza saptamanal, la ora 20.00, un talk-show moderat de catre Delia Budeanu: "Oameni ai timpului nostru". Primul invitat va fi E.S. Dl. Kanji Tsushima, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Japoniei la Bucuresti, un mare prieten al Romaniei. Urmarind dialogul care se intinde de-a lungul a 60 de minute, veti avea o privire asupra miracolului nipon construit pe resursele umane, veneratia naturii si protejarea ei, pe respectul traditiei si pe cea mai inalta tehnologie pusa in opera de inteligenta poporului japonez. Stralucit exponent al diplomatiei nipone, Dl. Ambasador Kanji Tsushima a studiat istoria in Romania, vorbeste limba noastra excelent, iar discursul Domniei Sale este o lectie de viata si profesionalism. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.