In forma. Femeia spune ca micuta Eliza Maria, a carei zi de nastere a fost sarbatorita ieri, a intinerit-o La trei ani dupa ce a devenit mama, Adriana Iliescu se considera o femeie implinita. Profesoara universitara care a intrat in "Guinness Book"
In forma. Femeia spune ca micuta Eliza Maria, a carei zi de nastere a fost sarbatorita ieri, a intinerit-o La trei ani dupa ce a devenit mama, Adriana Iliescu se considera o femeie implinita. Profesoara universitara care a intrat in "Guinness Book" dupa ce a nascut-o pe micuta Eliza Maria Bogdana spune ca este mult mai activa decat alte persoane de varsta ei. La cei 70 de ani ai sai, marturiseste ca se simte tanara, iar asta numai datorita fetitei sale. "Parca as avea 39 de ani. Imi vad de treaba, de casa, de copil si de facultate", ne-a declarat cea mai in varsta mama din lume care, ieri, a aniversat ziua de nastere a fetitei sale. Copila a implinit trei ani si a fost sarbatorita in amfiteatrul Spitalului "Panait Sarbu", locul despre care mama ei spune ca "va fi legata pe viata". "De ziua ei, ii doresc sanatate si sa se realizeze in viata. Sunt sigura ca va reusi in orice domeniu ar alege pentru ca este energica si exuberanta, calitati pe care le-a mostenit de la mine", a apreciat mama fetitei. Desi timida, micuta Eliza Maria s-a lasat pana la urma convinsa de mama ei sa sufle in lumanarile asezate pe cele trei torturi, pregatite special pentru ea. Ba chiar a ciocnit si un pahar de sampanie cu invitatii, printre care s-a aflat si prof. dr. Bogdan Marinescu, cel datorita caruia a venit pe lume si care a si botezat-o. "Bai, Mancacila! Hai sa te iau in brate", i s-a adresat nasul Bogdan Marinescu finutei sale. Timiditatea a impiedicat-o pe Eliza Maria sa-i mai recite nasului sau, dar si musafirilor poezia pe care o pregatise special pentru ei, in schimb, ca sa se revanseze, le-a aratat cele mai recente desene iesite din manutele ei. foto: Sorin Cioponea


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.