Prezentatoarea rubricii Meteo de la National TV devine femeie de afaceri. Deoarece a vazut ca romancele merg des in strainatate sa-si cumpere imbracaminte, Doria s-a hotarat sa aduca, impreuna cu o prietena, haine din Japonia. Stilul pe care vrea ve
Prezentatoarea rubricii Meteo de la National TV devine femeie de afaceri. Deoarece a vazut ca romancele merg des in strainatate sa-si cumpere imbracaminte, Doria s-a hotarat sa aduca, impreuna cu o prietena, haine din Japonia. Stilul pe care vrea vedeta sa-l importe este cel "harajuku", din regiunea omonima a orasului Tokyo, adoptat de Gwen Stefani in videoclipurile sale. Doria a fost influentata in aceasta alegere si de faptul ca ea a locuit timp de trei ani in orasul nipon. "Vom pleca dupa haine in februarie si, daca nu reusim sa ne intoarcem cu tot ceea ce ne-am propus, mai facem un transport ulterior", a declarat vedeta National TV. Punctul de desfacere va fi o cladire din cartierul Floreasca, unde amica Doriei detine biroul firmei sale. "Vom scoate din cele doua sali de conferinte mesele si scaunele si aranjam acolo magazinul", a mai spus prezentatoarea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.