Grabita. Cantareata a facut dragoste cu iubitul ei in cabina de proba a unui magazin din California Desi a pierdut dreptul de a-si vizita copiii pe o perioada nedeterminata, din cauza comportamentului scandalos din ultimele luni, Britney Spears nu d
Grabita. Cantareata a facut dragoste cu iubitul ei in cabina de proba a unui magazin din California Desi a pierdut dreptul de a-si vizita copiii pe o perioada nedeterminata, din cauza comportamentului scandalos din ultimele luni, Britney Spears nu da semne ca s-ar cuminti. Cea mai recenta isprava a solistei s-a consumat in magazinul Betsey Johnson, din Sherman Oaks, California, si a fost relatata pe larg de presa americana. Aflata la cumparaturi in compania iubitului ei paparazzo, Adnan, Britney a ales cateva haine de pe rafturi si s-a strecurat cu ele in cabina de proba. Si-a descarcat nervii pe vanzatoare Dupa cateva minute, cantareata a aparut goala in mijlocul magazinului si a devenit violenta in clipa in care, stupefiata, vanzatoarea a incercat sa o acopere. "Am fost, pur si simplu, socata. Nu imi venea sa imi cred ochilor: Britney Spears, goala-pusca, umbland prin magazin. Am incercat sa o acopar cu o rochie, dar a inceput sa ma injure", a povestit vanzatoarea. "Adnan a fost cel care a linistit-o. A intrat cu ea in cabina si au ramas acolo pret de 45 de minute. Sigur au facut sex pentru ca am auzit tot felul de zgomote jenante. Cand au terminat, a trecut mandra pe langa mine si mi-a spus printre dinti "Dispari!"", a adaugat martora ineditei scene amoroase.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.