Patru soferi ai pompierilor si gunoierilor din Cugir sunt cercetati de politisti dupa ce au vandut, saptamana trecuta, la un centru de recuperare, piese dintr-un buldozer aflat pe o halda de gunoi din localitatea Vinerea. Potrivit politistilor din A
Patru soferi ai pompierilor si gunoierilor din Cugir sunt cercetati de politisti dupa ce au vandut, saptamana trecuta, la un centru de recuperare, piese dintr-un buldozer aflat pe o halda de gunoi din localitatea Vinerea. Potrivit politistilor din Alba, suspectii au valorificat la centrul de preluare a fierului vechi doua senile, patru pistoane, lama impingatoare si o rola de transmisie, in greutate totala de trei tone. Potrivit lui Mircea Simu, purtatorul de cuvant al Primariei din Cugir, cei patru sunt angajati ca soferi ai serviciilor de salubritate si pompieri, subordonate Consiliului Local din Cugir. Buldozerul se afla de mai multa vreme in acea zona, fiind o buna tinta pentru hotii de fier vechi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.